VŠICHNI JSOU UŽ V MEXIKU-slunce, sombrera,vysmátí lidé s rysy starých Mayů,podmanivá hudba a tequila hit sezony 2022


Nejde si prostě nezamilovat krajinu s kvetoucími kaktusy velkými jako stromy,kde místo ještěrek pobíhají leguáni a ze zamlženého pralesa vystupují ruiny po davno zaniklých civilizacích.Můžete v moři pozorovat velryby, přímo ze stromu trhat pomeranče,manga a banány.Vyberte si s námi tuto dovolenou , oddejte se hříšnému lenošení na pláži v typické mexické síti hamaka a popíjejte mexickou margaritu, když vám nad hlavou létají pelikáni a do toho hrají snad všudypřítomní mariacci.
Nejpřitažlivější turistickou oblastí na poloostrově Yucatan je bezkonkurenčně Riviera Maya - Mayská riviéra.Navštivte lázeňské letovisko Cancún nebo jeho "mladší sestru" městečko Playa del Carmen.Na Yuacatanu jsou pohromadě nejznámější mayské památky.Mayské město Chicén, sídliště Cobá a mayské vesnice s obědem připraveným domorodými indiánkami.Mexičané jsou milí sice trochu rezervovanější ale hrozně rádi oslavují.Fiesty se odehrávají v zahradách a zásadně při světle lampionů.Je třeba vyzkoušet pokrmy z ryb,hlavní jídlo comida, které se skládá z několika chodů. Kukuřičné placky plněné vším možným a hlavně pálivé omáčky.ale to nesmíte podcenit, protože to co je v Mexiku pálivé je hodně ale hodně pálivé.a odjet bez ochutnávky nějaké fazolové speciality je vlastně zločin.Hlavní sezona je mezi prosincem a květnem, od července je tepleji, ale více dešťů a 90% vlhkost vzduchu.
Takže si stačí připravit pas s platností nejméně půl roku, zvolit nějaký hotel v okolí Cancúnu, které jsou na elmi slušné úrovni a pokud zvolíte 4* nebo 5* budete určitě spokojeni....a pokud si zvolíte službu all inclusive budete moci konzumovat tequilu , pivo a rum 2č hodin denně. Pokud tedy budete schopni.
Vaše dovolená snů 2022 může začít.............Máme pro vás připravený pro celou sezonu 2022 široký výběr těch nejlákavějších nabídek.
Takže neváhejte splňte si sny a kontaktujte nás.


zpět
CA mach53 doporučuje svým klientům nákup sportovního vybavení u firmy Trtík Sport. Servis lyží a snowboardů je prováděn na strojích firmy Wintersteiger.

Lyže a ski servis